Легальні букмекерські контори в Україні особливо привертають увагу беттерів. Такі компанії пропонують клієнтам масу бонусів, стрімке виведення грошей та високі коефіцієнти. Для ставок слід пройти реєстрацію, внести гроші на ігровий рахунок та обрати спортивну, неспортивну подію. Завдяки тому, що БК працюють онлайн, беттерам не доведеться витрачати час, щоб відвідати компанію. Зробити ставки можна не лише за допомогою комп’ютера, а й смартфона. Для цього представлена десктопна, мобільна версія та програма.

Українські букмекерські контори пропонують високі коефіцієнти, адекватну маржу та інші переваги. У цих компаніях є різні спортивні події та ставки на кіберспорт. Укласти парі можна навіть на подію, яка не відноситься до спорту, а саме на культуру чи політику.

Кращі букмекерські контори України – особливості вибору БК

Як зробити ставку в ТОП БК України

Щоб зробити ставку, необхідно пройти реєстрацію. Ця процедура доступна лише повнолітнім клієнтам. У ТОП БК України пройти реєстрацію можна трьома перевіреними методами:

  • Електронною поштою – новачок вказує e-mail, вигадує пароль та погоджується з усіма умовами компанії. На вказану пошту прийде лист із посиланням. Нею потрібно перейти на підтвердження створення профілю;
  • За номером телефону беттер вказує номер телефону. На нього надійде код, необхідний підтвердження реєстрації;
  • Через соціальні мережі більшість компаній дозволяють створити профіль за допомогою соціальних мереж.

Букмекерські контори України дозволяють з однієї IP-адреси створити лише один профіль. Це пояснюється боротьбою адміністрації компанії із шахраями. Після реєстрації рекомендується пройти ідентифікацію. Ця процедура є обов’язковою. Без неї вивести виграш не вийде.

Для проходження верифікації слід надати скан або фотографію паспорта будь-якого іншого документа. Після створення профілю потрібно поповнити рахунок. Після поповнення рахунку можна вибирати спортивну подію та робити ставку.

Поповнення рахунку та виведення грошей

В рейтинг БК України потрапили виключно надійні компанії. Один із головних критеріїв – підтримка різних методів поповнення рахунку та виведення коштів. Поповнити рахунок можна за допомогою банківських карток, електронних гаманців, криптовалют та іншими методами. На баланс гроші завжди надходять упродовж кількох хвилин. Виведення коштів може зайняти від кількох хвилин до 5 днів. На електронні гаманці виграш зараховується протягом кількох годин. Якщо беттер вибрав банківську картку, він повинен знати, що термін виведення займе від 3 до 5 днів, що пояснюється роботою банку.

Кращі букмекерські контори України приймають не лише гривні, а й іншу валюту. Завдяки тому, що компанії приймають гривні, українцям платити за конвертацію не доведеться. Після внесення грошей на рахунок, гравець може робити ставки, вибравши відповідну спортивну подію.

Як працює саппорт у легальних букмекерських конторах в Україні

У кожній компанії працює служба підтримки. Рекомендується вибирати ту компанію, в якій служба підтримки працює цілодобово та відповідає на всі запитання клієнтів. Співробітники відповідають питання, пов’язані з роботою БК. Вони можуть належати до реєстрації, внесення грошей на депозит або виведення виграшу, отримання бонусу та його відіграшу. Співробітники саппорта відповідають різними мовами. Це дозволяє відвідувати сайт компанії із різних країн. Звернутися до співробітників саппорту можна через онлайн-чат, електронну пошту, в телефонному режимі або через месенджери.

Бонуси у букмекерських конторах України

Усі контори намагаються залучити нових клієнтів та заохотити активних гравців. Для цього представлено цікаву бонусну програму. У ній є такі заохочення:

  • За створення облікового запису – такі заохочення видаються всім новим клієнтам, які нещодавно створили профіль на сайті. У якостi бонусiв видаються фрібети або нараховуються кошти на ігровий рахунок за перший баланс. Клієнти можуть відмовитись від бонусу, але до моменту його повного відіграшу. Якщо бонус активовано, вивести виграш вийде лише після виконання всіх вимог. Укладати парi можна на певну подію з конкретним коефіцієнтом;
  • Бездепозитні бонуси – видаються під час створення облікового запису на вигідних умовах. Гроші видаються на ставки, ознайомлення з офіційним сайтом, інтерфейсом та лініями. Компанії часто запускають акції, розширюють постійну базу клієнтів. Отримуючи вітальний бонус, важливо врахувати усі правила, встановлені компанією;
  • Бонус за депозит – букмекерські контори України одержують бонус на депозити, які мотивують для подальшої гри. Це конкретний процент, який видається за поповнення рахунку. Якщо гравець успішно відіграв бонуси, він може вивести суму виграшу при вирахуванні розміру бонусу;
  • Кешбек – практично всі букмекерські контори повертають гравцям частину програних грошей. Кошти можна використовувати для подальших ставок, тому беттер може відігратися. Кешбек виплачується один раз на тиждень чи місяць. Беттер виводить кошти на карту, але при відрахуванні суми кешбек. Перед активацією слід уважно прочитати всі умови.

Українські букмекерські контори регулярно влаштовують конкурси, які стимулюють беттерів на велику кількість ставок. Беттери одержують невеликі грошові призи. Під час розіграшу робиться серія ставок чи прогнозів. Їх особливість полягає в обмеженому періоді часу та великій винагороді. Брати участь можуть усі зареєстровані відвідувачі. Їх завдання – зайняти перше місце, щоб отримати велику винагороду.

Як вибрати букмекерську контору в Україні

Вибираючи компанію, рекомендується уважно ознайомитися з її характеристиками та особливостями. Огляд букмекерських контор України допомагає виявити всі особливості роботи компанії. Вибираючи контору, слід брати до уваги такі характеристики:

  • Кількість ліній та коефіцієнтів – чим більше ліній на сайті компанії, тим більше у беттера шансів вибрати відповідний вид спорту та виграти. Якщо клієнт компанії має специфічні переваги і розбирається в різних видах спорту, рекомендується перевірити ці особливості на сайті букмекерської конторою. Увага має бути приділена докладному розпису, що дозволяє робити ставки та вибирати найкращий вид спорту серед представлених. Додатково потрібно підібрати коефіцієнти. Для цього часто застосовують спеціальні послуги або програми для аналізу;
  • Правильна трансляція результатів – трансляція в Live режимі дозволяє укладати парі походу події. Важливо, щоб гравці отримували достовірну інформацію щохвилини. Сайт, який показує трансляцію онлайн, повинен працювати безперебійно, що дозволить гравцеві оперативно реагувати на зміни, що відбуваються;
  • Наявність мобільного додатка – досвідчені беттери вважають за краще укладати парі у будь-який час у різних місцях. Кращі букмекерські контори України подбали про це, створивши мобільний додаток для смартфонів з ОС Android, iOS. Це функціональний і простий додаток, в якому можна створити обліковий запис, зробити ставку та виконати інші дії. Посилання на завантаження програми є на офіційному сайті БК;
  • Live-сервіс та інші опції – якщо у компанії є лайв-сервіс, беттери можуть спостерігати трансляцію подій онлайн. Це важливий параметр для гравців, які хочуть укладати парі під час матчу. На головних сторінках мають бути достовірні дані щодо всіх майбутніх заходів. Ще один параметр, який потрібно врахувати, це види ставок, кількість та додаткові функції. Не всі контори пропонують широкий ринок із видів спорту, але можуть компенсувати це. До додаткових функцій слід віднести програму лояльності, онлайн-казино, наявність акцій та лотерей, спеціальні пропозиції щодо конкретних подій;
  • Оформлення та функціонал сайту – багато сайтів БК зіпсовані яскравими банерами та рекламою. Якщо дизайн сайту не влаштовує беттер, він не зможе зосередитися на ставках. Професійні беттери завжди звертають увагу на оформлення сайту та зручність використання ним, наявність дзеркал, підтримку різних способів поповнення рахунку та виведення.

Звернувши увагу на такі характеристики, беттер підбере відповідну компанію, на сайті якої зможе робити ставки та вигравати великі призи.

Найкращі букмекерські контори України

В Україні працює багато компаній, на сайті яких можна робити ставки на спорт. До найбільш популярних та перевірених відносяться:

ФаворитНайбільш популярна компанія, яка працює з 1999 року. Вона пропонує найвигідніші коефіцієнти, відмінний розпис та багато бонусів
Парі матчОфіційний спонсор різних спортивних заходів та змагань, що працює з 1994 року
1xbetКомпанія працює з 2007 року, пропонує відвідувачам гарний вибір подій та багато бонусів

Це компанії, що входять в рейтинг БК України, які працюють за ліцензіями та гарантують швидкі виплати виграшів. Усі букмекерські контори приймають лише повнолітніх гравців, які мають пройти реєстрацію та поповнити рахунок.

Огляд букмекерської контори України Фаворит

Букмекер Фаворит працює за ліцензією Кюрасао, яка вказує на законну діяльність. Робота компанії спрямована виключно на український ринок, а всі розрахунки виконуються у гривнях. Компанія радує якісним, правильно опрацьованим та багатофункціональним сайтом. Тут чудовий вибір спортивних подій, серед яких представлені рідкісні види спорту. Беттерам представлено спрощену мобільну версію. З її допомогою можна робити ставки, поповнювати рахунок та виводити виграші, не користуючись десктопною версією.

Українська букмекерська контора Парі матч

Компанія працює з 1994 року. На сайті є парі на спорт, ставки на кіберспорт із відмінним вибором коефіцієнтів. Компанія подобається клієнтам повнотою розпису, лініями, ординарами, експресами, ставками в Live режимі та миттєвим висновком виграшу. Новачки можуть розраховувати на регулярні бонуси, моментальний виведення коштів та користуватися програмою для мобільного телефону з повним набором функцій.

1xbet у рейтингу БК в Україні

Букмекерська контора здобула довіру гравців в Україні. Вона працює із 2007 року. Беттери відзначають високі коефіцієнти та бонуси для новачків, які пройшли реєстрацію. Офіційний сайт має якісний софт, інтуїтивно зрозумілу навігацію, чесні виплати та різноманітні бонуси. При завантаженні основної сторінки на комп’ютері або смартфоні, виводяться топові матчі, які пройдуть найближчим часом.